na naslovnicu

Slike
Scroll Up
Scroll Down


Dječji vrtić ZEKO - Trnovec Bartolovečki
 
Dječji vrtić Zeko posluje na temelju ugovora o zakupu sa općinom Trnovec Bartolovečki od 29.09.2006. u objektu dječjeg vrtića u Trnovcu.

S novom pedagoškom godinom 2016./2017. u vrtić je upisano 114 djece u redoviti cjelodnevni program 40-ero djece u kraći program predškole, Igrom do čitanja i pisanja koji u cijelosti financira općina Trnovec Bartolovečki u trajanu od 350 sati godišnje tijekom cijele pedagoške godine za djecu tri godišta prije polaska u školu.

Kraćim programom engleskog jezika koji također financira u cijelosti općina obuhvaćeno je 44-ero djece u četiri supine. U vrtiću se provodi i program za potencijalno darovitu djecu integriran u redoviti program.

Novu pedagošku godinu započeli smo mnoštvom aktivnosti koje bi uljepšale i olakšale boravak u vrtiću, posebno novo upisanim mališanima.

Sustavno i planski utječemo na sva područja djetetovog razvoja poštujući njegove individualne potrebe i zahtjeve, osiguravajući okruženje koje potiče na kreativnost, inicijativu, istraživanje. Veliku važnost pridajemo običajima i blagdanima kraja te svojim sudjelovanjem nastojimo popratiti svaku svečanost.

Vrtić je opremljen didaktičkim i ostalim materijalom da bi zadovoljavao potrebe djece, te se stalno nadopunjuje.

Vrtić ima vlastitu kuhinju za pripremanje i serviranje obroka za koje se namirnice nabavljaju od dobavljača koji zadovoljavaju potrebne HACCP standarde.

U vrtiću rade odgojiteljice:
Marica Ajhler-Jagušić (odgojiteljica za engleski jezik), Jagoda Barbir, Ela Božović, Veronika Hren, Tanja Krklec, Ivana Mikulec, Tanja Gerić, Jelena Bahunek Kosec, Valentina Petrić, Vlatka Huzjak, Viktorija SKupnjak, Marinela Solar Novak; kuhari Ljubica Rukljić-Šmic i Romeo Jagušić, spremačica Smiljana Kovačić domar - tehničko održavanje: Matija Višnjić

Voditeljica vrtića je gđica Jagoda Barbir, odgojiteljica ( 042 683044 )

Radno vrijeme vrtića je od ponedjeljka do petka od 5,30 do 16,30, a postoji mogućnost otvaranja smjenske skupine.
 
 
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2020. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul