na naslovnicu

Slike
Scroll Up


Scroll Down


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
 
Objekt dječjeg vrtića u Cestici izgradila je općina Cestica u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, a otvorio ga je predsjednik Republike Stjepan Mesić 15.09.2003.

S početkom nove pedagoške godine u vrtiću su formirane četiri skupine,dvije mlađe mješovite skupina, srednja mješovita skupina i starija mješovita skupina.


Prema zainteresiranosti roditelja s radom je započela igraonica "Rano učenje engleskog jezika u predškolskoj dobi" u trajanju od 70 sati godišnje, a koju vodi odgojiteljica Marica Ajhler-Jagušić.

U vrtiću se provode i program za potencijalno darovitu djecu i obavezni program predškole.

U radu nastojimo pratiti interese i potrebe djece te u skladu s time planiramo aktivnosti. Veliku važnost pridajemo običajima i blagdanima kraja te svojim sudjelovanjem nastojimo popratiti svaku svečanost. Sustavno i planski utječemo na sva područja djetetovog razvoja poštujući njegove individualne potrebe i zahtjeve, osiguravajući okruženje koje potiče na kreativnost, inicijativu, istraživanje.

Uvodimo stalne promjene u prehrani djece, nastojeći zadovoljiti sve potrebe djece u čemu veliku pomoć nam daju prehrambeni standardi za planiranje prehrane djece u dječjim vrtićima, vrtić ima kuhinju za pripremanje i serviranje obroka za koje se namirnice nabavljaju od dobavljača koji zadovoljavaju potrebne HACCP standarde.


U vrtiću rade odgojiteljice: Bojana Knezoci, Nevenka Panić, Andreja Borak, Željka Medenjak, Natalija Car ( zamjena Slađana Kreć ), Tanja Vuzem, Ines Premuž, Marijeta Kokot; Sanja Veselnik, Ivana Kušter, kuhari Dragica Težak i Dragica Lazar, spremačica Snježana Borak

Voditeljica vrtića je gđa Tanja Vuzem, odgojiteljica (042 725118 )

Radno vrijeme vrtića je od ponedjeljka do petka od 5,00 do 16,30 sati, a postoji mogućnost otvaranja smjenske grupe.
 
 
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2020. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul