na naslovnicu

Slike
Scroll Up
Scroll Down


Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
 
U pedagošku godinu 2016./2017. u vrtić je upisano 80-ero djece u četiri skupine i to jasličnu skupinu, srednju mješovitu skupinu , stariju mješovitu skupinu i jednu mješovitu smjensku grupu čiji je broj promjenjiv ovisno o potrebama roditelja korisnika.U vrtić su upisana djeca s područja gradova Varaždin,Ivanec i iz općina Vidovec, Sv.Ilija , Maruševec, Sračinec koje sufinanciraju boravak djece u vrtiću.

U programima s djecom radi osam odgojiteljica.
U Ustanovi radi i stručna suradnica- pedagoginja Ana Koren Friščić, te zdravstvena voditeljica Maja Skupnjak.

S početkom pedagoške godine s radom su započeli i posebni kraći programi, igraonice, verificirane od strane nadležnog nam Ministarstva. Krajem rujna s radom je započela radionica kraćeg glazbenog programa pod stručnim vodstvom naše odgojiteljice glazbenik-instrumentalist Alenke Zernec (jedna skupina). Program rada s potencijalno darovitom djecom integrirani je u redovni program.
Cilj nam je u radu što više se povezati s obiteljima iz kojih djeca dolaze, te stvoriti obiteljski tip vrtića, pa se puno oslanjamo na suradnju s našim roditeljima i zajedno s njima osmišljavamo aktivnosti ovisno o potrebama i interesima djece. Organiziramo zajedničke kreativne radionice povodom blagdana, druženje na Županijskim dječjim etno susretima.

Nastojimo u radu popratiti sve važnije datume i događaje.
Sustavno i planski utječemo na sva područja djetetovog razvoja poštujući njegove individualne potrebe i zahtjeve, osiguravajući okruženje koje potiče na kreativnost, inicijativu, istraživanje.

Uvodimo stalne promjene u prehrani djece , nastojeći zadovoljiti sve potrebe djece u čemu veliku pomoć nam daju prehrambeni standardi za planiranje prehrane djece u dječjim vrtićima. U Ustanovi je zaposlen kuhar koji obavlja funkciju glavnog kuhara čija je dužnost briga o prehrani djece, kvaliteti i nabavki namirnica, izrada jelovnika prema potrebama djece.

Vrtić se nalazi u mirnijem dijelu grada, izgrađen je na dvije etaže i prizemlje, ima svoju vlastitu kuhinju za pripremanje obroka za koje se namirnice nabavljaju od dobavljača koji zadovoljavaju potrebne HACCP standarde. Vrtić ima cca. 600m2 sigurnog vanjskog prostora.
Sve prostorije za boravak djece su klimatizirane.
Vrtić je opremljen didaktičkim i ostalim materijalom da bi zadovoljavao potrebe djece te se stalno nadopunjuje.

U vrtiću rade odgojiteljice: Jasminka Antunović, Gordana Melnjak, Lucija Vilaj, Jasminka Mumlek, Alenka Zernec, Spomenka Rožić, Marija Žaja; kuharica Jelena Čajavec; spremačica; domar-tehničko održavanje.

Voditeljica vrtića je gđa. Jasminka Antunović, odgojiteljica ( 042 260713 )

Radno vrijeme vrtića je od ponedjeljka do petka od 5,30 do 20.00 sati.
 
 
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2020. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul