na naslovnicu

Naši vrtići
Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
Križanićeva ulica 96
Tel. 042/260 713


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
Dravska 2a
Tel. 042/725 118

Dječji vrtić ZEKO - Trnovec
Bartolovečka 70
Tel. 042/683 044


Djeca DV-a „Zeko“ Cestica provela dan s poznatim frizerom i humanitarcem Mijom Majhenom
 
U ponedjeljak, 30.10.2017.g. u vrtiću smo imali čast ugostiti Miju Majhena, poznatog frizera i volontera, rodom iz Gornjeg Vratna.
U nekoliko sati koje je Mijo posvetio našoj djeci, približio im je način života djece u Africi i naučio ih nekim novim vještinama. Puna pitanja, djeca su s posebnim zanimanjem slušala o igrama svojih kenijskih vršnjaka, anegdotama o afričkim životinjama, kao i o sličnostima njihovog i našeg svijeta.
Unatoč iscrpnom prikazu Afrike, djeca nisu ostala uskraćena niti za frizerske aktivnosti. Svima koji su htjeli Mijo je izradio individualizirane ultramoderne frizure, upoznajući djecu neposredno s frizerskim pozivom, kao i priborom. Neka djeca izrađivala su frizure jedna drugoj, po uzoru na Miju.
Kao malu zahvalu i sjećanje na druženje, djeca su za Miju nacrtala svoje doživljaje susreta, a dragi gost pozvan je i da nam češće pravi društvo u vrtiću.
Frizure smo pomno čuvali kako bi se održale barem dok mame ne dođu po nas, a za svaki slučaj sve smo zabilježili na zajedničkoj fotografiji za našu arhivu. akf
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2019. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul