na naslovnicu

Naši vrtići
Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
Križanićeva ulica 96
Tel. 042/260 713


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
Dravska 2a
Tel. 042/725 118

Dječji vrtić ZEKO - Trnovec
Bartolovečka 70
Tel. 042/683 044


Regionalna smotra
 
U četvrtak, 03.03.2016.g. održana je u varaždinskoj palači Herzer regionalna Smotra projekata iz područja odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo.
Na smotri je bio prikazan rad vrtića iz područja Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije na ponajboljim projektima djece.
Od prijavljenih 18 projekata, na smotri je 12 projekata dobilo priliku da bude prezentirano, od čega i dva projekta Dječjeg vrtića Zeko: projekt DV Zeko Trnovec: Autohtone pasmine životinja i tradicionalni proizvodi Varaždinske županije, te projekt DV Zeko Varaždin: Naši novi prijatelji iz škole – odgoj i obrazovanje u dječjem vrtiću prema socijalnoj inkluziji djece s teškoćama u razvoju.
Odgojiteljice Ivana Mikulec i Tanja Krklec, te Jasminka Antunović i Spomenka Rožić prezentirale su rad vrtića u najboljem svjetlu i stekle vrijedna iskustva javnog nastupanja, što svakako trebamo iskoristiti u nastavku vrtićkih aktivnosti u stručnom pedagoškom radu.
Sudjelovanje na regionalnoj smotri projekata predstavlja Dječjem vrtiću Zeko veliko priznanje za rad u protekloj pedagoškoj godini, kao i veliki poticaj za nastavak djelovanja u smjeru odgoja i obrazovanja za odgovornost i demokraciju. AKF
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2019. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul