na naslovnicu

Naši vrtići
Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
Križanićeva ulica 96
Tel. 042/260 713


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
Dravska 2a
Tel. 042/725 118

Dječji vrtić ZEKO - Trnovec
Bartolovečka 70
Tel. 042/683 044


Predškolci u Domu Novi život
 
Druga aktivnost u smjeru jačanja svjesnosti o inkluziji i međusobne suradnje djece i starijih osoba održala se u četvrtak, 26.11.2015.g. u Domu za starije i nemoćne Novi život u Radovcu. Ravnateljica Doma, radna terapeutkinja, korisnici, kao i ostali domaćini naše su predškolce ugostili ukazujući nam veliko poštovanje i čast.

Djeca su se pridružila starijima u izradi božićnih ukrasa, te su zajednički izradili mnoštvo paketića kojima će korisnici Doma ukrasiti svoju božićnu jelku. Ovoga puta već su i sama djeca inicirala komunikaciju sa osobama koje su upoznala na zadnjoj aktivnosti, pa su se tako u lijepom prostoru Doma odvijali i „pravi“ razgovori na relaciji „mlado“-„iskusno“. Bilo je tu i raznih društvenih igara i nezaobilazne pjesme.

Zahvaljujemo Domu Novi život na ugodnom druženju, gostoprimstvu, čašćenju i novim doživljajima, kojih, nadamo se, i korisnici Doma imaju na pretek.
Dom Novi život pokazao je da može biti pravi uzor u prihvaćanju, poštivanju ljudskih prava i uvažavanju osobnosti, te stoga željno iščekujemo buduća druženja za naše učenje.
AKF
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2019. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul