na naslovnicu

Naši vrtići
Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
Križanićeva ulica 96
Tel. 042/260 713


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
Dravska 2a
Tel. 042/725 118

Dječji vrtić ZEKO - Trnovec
Bartolovečka 70
Tel. 042/683 044


Aktivnosti u vrtiću u Cestici
Poslijednjih tjedana bilo je posebno interesantno u našem vrtiću, priču donosi voditeljica Tanja Vuzem:
 
20.03.2015. Vrtić Zeko u Cestici posjetila je stomatologinja Romana Premuž.
Budući da je taj tjedan bio " Tjedan dentalnog zdravlja" stomatologinja je djeci objasnila kako je bitno da djeca redovito peru zube i što se desi kada djeca zube ne peru.

22.03.2015. Starija skupina vrtića Zeko nastupala je "U susret proljeću" u Vatrogasnom domu u Gornjem Vratnu na poziv KUD-a iz Cestice .


U posjetu DVD Cestica 31.03.2015. bile su srednja i starija skupina sa odgojiteljicama.: Željka Medenjak, Andreja Borak, Nevenka Panić, Natalija Car i Tanja Vuzem.

Budući da nam se bliži mjesec svibanj ( mjesec zaštite od požara ) djeca kontinuirano uče kako uspješno riješiti problem ako nastane požar, pa smo tako došli na ideju i posjetiti DVD Cesticu kako bi nam što zornije dočarali s čime se sve vatrogasci susreću.

Tako su djeca mogla vidjeti , čuti i opipati sva pomagala od cijevi, ljestvi, crijeva, puštanje sirene, puštanje pjene, javljanje putem radio veze u Javnu vatrogasnu postrojbu.

Djeca su s povratkom u vrtić s nestrpljenjem čekala da svoje dojmove prenesu na papir i nacrtaju što su vidjeli i doživjeli.

Budući da su nam došli Uskrsni dani i mi u vrtiću obilježili smo ih na svoj način.
Tako smo bojali pisanice, izrađivali čestitke, košarice, izrađivali i bojali zečeve od papira.
Odgojiteljica Bojana Knezoci donijela je i žive zečeve u vrtić. Tako su djeca provela jedan dan hraneći i brinući se za zečeve.


Fotografije u galeriji
 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2019. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul