na naslovnicu

Naši vrtići
Dječji vrtić ZEKO - Varaždin
Križanićeva ulica 96
Tel. 042/260 713


Dječji vrtić ZEKO - Cestica
Dravska 2a
Tel. 042/725 118

Dječji vrtić ZEKO - Trnovec
Bartolovečka 70
Tel. 042/683 044


Jesen
Jesenske aktivnosti u vrtiću
 
Jesen uvijek obiluje kako plodovima tako i raznim aktivnostima.
Svake jeseni želimo djeci približiti razne tradicionalne običaje, raznovrsne jesenske aktivnosti te mnoštvo poticajnog materijala, kako bi mogli stjecati nova iskustva i izražavati svoju kreativnost.

Ove smo jeseni obilježili prvi dan jeseni,11. rođendan vrtića, Dane kruha, Dječji tjedan, Svjetski dan štednje, Dan svih Svetih.

Jesen smo započeli, kako to u našem kraju biva, prešanjem grožđa i pravljenjem soka, vađenjem koštica iz tikvi i kuhanjem juhe te runjenjem kukuruza i pečenjem kokica. U sklopu obilježavanja Dana kruha izrađivali smo razne kolače i peciva, a najviše nas je veselilo kada smo na kraju mogli kušati produkte našeg rada.

Aktivnosti su se provodile u svim dobnim skupinama u skladu s dječjim interesima i mogućnostima. U suradnji s roditeljima u smislu prikupljanja raznovrsnih plodina izrađivali smo likovne radove, mozaike i dekoracije za uređenje našeg prekrasnog vrtića.

Ugodne i tople ovogodišnje jesenske dane upotpunili smo šetnjama, zajedničkom igrom na dvorištu te obogatili pokojom predstavom.

Iako smo u jeseni doista uživali, nadolazeće blagdansko razdoblje posebno nas veseli; pripreme su već počele, a o tome ćemo vas informirati drugom prilikom.

Fotografije aktivnosti pogledajte u galeriji vrtića.

Veliki razigrani pozdrav iz vrtića Zeko Cestica!


Teta Željka Medenjak


 na vrh straniceNaslovnicaVrtićiO namaZa klinceKontakt •  ©2019. Dječji vrtić Zeko.
Stranice izradio Infomodul